Home Nieuws Park over partnership met PSV | PSV delegatie op korte termijn naar...

Park over partnership met PSV | PSV delegatie op korte termijn naar Zuid-Korea

731
0

PSV gaat een samenwerking aan met de Koreaanse club Jeonbuk Hyundai Motors. Bij de Zuid-Koreaanse club is Ji-Sung Park de technisch directeur.

De Koreaan was zoals bekend te gast bij PSV – Excelsior om de samenwerking te bezegelen in een contract. PSV en Jeonbuk Hyundai Motors gaan kennis overdragen op het gebied van de jeugdopleiding.

‘Op korte termijn zal een PSV-delegatie van experts en trainers afreizen naar Zuid-Korea’, aldus Ernest Faber, Hoofd Academy van PSV. ‘Daar zullen we onze jeugdopleidingen analyseren en op basis daarvan geven we adviezen.’ Talentvolle spelers van Jeonbuk Hyundai Motors zullen later dit jaar meetrainen op De Herdgang. ‘Zo willen we samen een goed beeld krijgen waar we staan in onze talentontwikkeling’, aldus Faber.

Bij de Zuid-Koreaanse club is Ji-Sung Park directielid. In de periode 2003-05 en later op huurbasis in het seizoen 2013/14 speelde de 100-voudig international voor PSV. Park is enthousiast over de samenwerking. ‘PSV Academy leidt spelers op voor de internationale top. Toen we werden benaderd, hebben we geen moment getwijfeld. We kijken er enorm naar uit om van elkaar te leren’, aldus Park.


Vorig artikelJi-Sung Park in Eindhoven | ‘Vandaar dat hij hier was’
Volgend artikelOngewone reserverol Ibrahim Sangaré | Hoe reageert Ivoriaan op beslissing van Nistelrooij?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in