Home Nieuws Paris Saint-Germain wordt opnieuw concreet voor Johan Bakayoko, nieuw miljoenenbod aanstaande

Paris Saint-Germain wordt opnieuw concreet voor Johan Bakayoko, nieuw miljoenenbod aanstaande

2643
0

Volgens meerdere internationale media gaat Paris Saint-Germain zich deze week concreet melden bij PSV met een miljoenenbod op Johan Bakayoko.

De vleugelaanvaller moet zich ondertussen meer dan gevleid voelen onder alle internationale belangstelling. Het is niet niks om als net 20-jarige aanvaller van een Nederlandse topclub in de belangstelling van grote Europese topclubs te staan. De interesse van Paris Saint-Germain, Liverpool, Napoli en natuurlijk Burnley is zeer serieus te noemen. PSV heeft de handen vol aan de internationale interesse in Bakayoko.

De club heeft een duidelijk en helder statement afgegeven de laatste weken, door meermaals uit te spreken dat Bakayoko niet te koop is maar er kunnen zich aanstaande week situaties gaan voordoen waarbij de panelen zullen gaan verschuiven. Vele miljoenen euro’s die geboden worden door clubs als Paris Saint-Germain en/of Napoli kunnen alsnog het verschil gaan maken. Ook voor Bakayoko en zijn management plus familie, kunnen zaken vloeibaar gaan worden nu het einde van het transferwindow gaat naderen.

De komende dagen zal er zogenaamd vuurwerk gaan volgen vanuit Parijs, is de lezing inmiddels. Het bod van de Franse kampioen zal maandag of dinsdag binnenkomen in Eindhoven, aldus Voetbal International.

Ook het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf maken melding van de hernieuwde interesse vanuit Parijs in Johan Bakayoko. Paris Saint-Germain bereidt op dit moment een bod van 25 miljoen euro voor, melden meerdere media. PSV lijkt voet bij stuk te houden maar met de wedstrijd tegen Rangers FC op de agenda kan niets worden uitgesloten, zeker niet als het resultaat voor de club negatief zal gaan zijn.

Paris Saint-Germain was in de recente winterse transferperiode ook concreet in de markt voor Johan Bakayoko. De club van Xavi Simons leek in december bereid te zijn tien à vijftien miljoen euro te betalen. PSV en Bakayoko zagen een winterse transfer niet zitten. Inmiddels staat Bakayoko ook in de belangstelling van Liverpool, West Ham United, Everton, Crystal Palace en Napoli.

De berichtgevingen over een eventuele transfer van Hirving Lozano van Napoli naar PSV zijn door de hernieuwde interesse van Paris Saint-Germain in Bakayoko logisch te noemen. PSV zou ondertussen bereid zijn om 10 miljoen euro voor de Mexicaan te betalen. De club lijkt wellicht op de achtergrond alsnog rekening te houden met een vertrek van de jonge Belgische vleugelaanvaller.


Vorig artikelJarrad Branthwaite meteen basisspeler bij Everton na hernieuwde interesse PSV
Volgend artikelAad de Mos geeft PSV opnieuw transferadvies inzake Zeno Debast én Jarrad Branthwaite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in