Home Nieuws Paris Saint Germain richt pijlen op Bakayoko, L’Équipe maakt interesse PSG openbaar

Paris Saint Germain richt pijlen op Bakayoko, L’Équipe maakt interesse PSG openbaar

1453
0

Het Franse medium L’Équipe wijst PSV op de serieuze interesse vanuit Parijs voor Johan Bakayoko.

Paris Saint-Germain heeft de pijlen gericht op Johan Bakayoko, schrijft meldt L’Équipe maandagmiddag. De miljoenenclub uit Parijs werkt volgens L’Équipe ‘in het geheim’ aan een mogelijke transfer door cijfers en statistieken te verzamelen over de jonge Belg, die momenteel nog niet stabiel genoeg lijkt in zijn prestaties om bij PSV in de basisopstelling te kunnen spelen.

De Belgische aanvaller is nog altijd maar negentien jaar oud maar past in het profiel dat Luis Campos, technisch directeur van PSG, voor ogen heeft. PSG heeft als doel om meer jonge spelers voortijdig naar de Franse hoofdstad te halen alvorens dit soort spelers voor miljoenen euro’s van buiten moeten worden gehaald. De koploper van Ligue 1 heeft meerdere spelers in beeld voor de positie van buitenspeler.

Bakayoko speelde in Belgie ondermeer voor KV Mechelen, Club Brugge en RSC Anderlecht. Hij scoorde tot nu toe twee keer in de Eredivisie en één keer in de Europa League. De jonge Belg werd al wel verkozen tot speler van het jaar in de Keukenkampioen Divisie.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here