Home Nieuws Paris Saint Germain kiest niet voor van Aanholt: Transfer naar PSV dichterbij?

Paris Saint Germain kiest niet voor van Aanholt: Transfer naar PSV dichterbij?

963
0

Aan geld geen gebrek in Parijs. De Franse club kan ook in crisistijden naar hartelust geld blijven uitgeven.

Althans als we GloboEsporte moeten geloven. Het medium meldt dat PSG een akkoord bereikt mrt FC Porto over een transfer van Alex Telles.


Eerder werd gemeld dat de Parijse club verregaande interesse zou hebben in Patrick van Aanholt, wat voor PSV minder gunstig zou zijn omdat de ervaren international in Eindhoven nadrukkelijk op de radar staat. Het Eindhovens Dagblad meldde zondag dat PSG zijn oog ook op Van Aanholt heeft laten vallen. Bosschenaar van Aanholt is al langer in beeld bij PSV en zou het komende transferwindow de stap naar PSV kunnen maken.

De 27-jarige Braziliaanse linksback van FC Porto wil in ieder geval vertrekken uit Portugal, waar hij nog een contract tot medio 2021 heeft. Nu PSG en Porto een akkoord naderen zou een transfer van Patrick van Aanholt naar PSV weer in beeld kunnen komen.

Naar verluidt moet PSG met 25 miljoen over de brug komen plus 5 miljoen aan bonussen. Van Aanholt is beduidend goedkoper en zou ongeveer tussen de 8 en 9 miljoen euro moeten kosten, zo is de verwachting.

 


Facebook Comments Box