Home Nieuws Pachuca trots op prestaties Hirving Lozano

Pachuca trots op prestaties Hirving Lozano

30
0

“We hadden verwacht dat hij het goed zou doen”, zegt Pachuca-directeur Marco Garces tegen het noord Amerikaanse medium ESPN. De Mexicaan club volgt de verrichtingen van pupil Lozano op de voet en is trots op zijn start bij PSV.

“Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het winnen van kampioenschappen en toernooien en het opbouwen van onze reputatie. Maar dat hij het zo fantastisch zou doen bij PSV, hadden wij ook niet verwacht.”

Volgens Garces heeft Lozano veel te danken aan zijn mentaliteit. “Het lijkt erop dat hij houdt van druk en van uitdagingen. Hoe moeilijker de uitdaging, hoe beter hij presteert. Dat maakt het moeilijk om te zeggen waar zijn plafond ligt.”

Pachuca is maar wat verheugd met de doelpunten van Lozano en voorziet een meer dan goede naam op te bouwen met het aantrekken van nieuwe spelers en jeugdspelers. “Als we nieuwe spelers willen halen, kunnen we ze vertellen dat wij spelers hebben opgeleid, die uitblinken in Europa. Hetzelfde geldt voor onze huidige lichting jeugdspelers. Ze weten dat ze kunnen dromen, omdat ze Lozano week in week uit aan het werk zien.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here