Home Nieuws Pachuca trainer tegenover Mexicaanse media: PSV wil Kevin Álvarez

Pachuca trainer tegenover Mexicaanse media: PSV wil Kevin Álvarez

5723
0

De transfermarkt lijkt langzaam op gang te komen en dat betekent ook dat de geruchtenstroom rondom spelers waar PSV interesse in heeft, langzaam toeneemt.

Vandaag wordt dat opgevolgd door een bericht uit Mexico, waar de trainer van de Mexicaanse topclub Pachuca weet te melden dat PSV interesse heeft in de Mexicaanse rechtsback Kevin Álvarez. Pachuca-trainer Guillermo Almada is overtuigt van de interesse vanuit PSV en bevestigt dat tegenover Mexicaanse media. De 23-jarige rechtsback zou mogen vertrekken bij Pachuca, de voormalige club van Lozano en Érick Gutiérrez. Maar een vertrek is alleen bespreekbaar als het een Europese transfer betreft, aldus de trainer van dienst.

Álvarez speelde een sterk seizoen bij Pachuca, waar hij de jeugdopleiding doorliep. “De realiteit is dat de club en de leiding hem aan een Europese club willen verkopen. PSV volgt hem en heeft interesse getoond”, zegt trainer Almada in een interview met La Bruja.

“Als we hem verkopen, is het plan om een nog een jaar hier te houden. We spelen in de Champions League en het wordt een zwaar jaar.” Verdediger Álvarez heeft een contract tot eind 2022. De Mexicaan speelde dit seizoen 36 duels, waarin hij goed was voor één doelpunt en vijf assists.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here