Home Nieuws Pablo Rosario vol vertrouwen: ‘Van Bommel hoeft ons niet op te naaien’

Pablo Rosario vol vertrouwen: ‘Van Bommel hoeft ons niet op te naaien’

53
0

In de media wordt PSV deze week vooral afgeschilderd als de mindere van Ajax. Toch is het verschil nog steeds vijf punten. Het lijkt de spelersgroep van PSV weinig te deren. Onverstoorbaar is de voorbereiding te noemen op de kraker in Amsterdam.

Volgens Pablo Rosario gelden er zondag in de topper tegen Ajax andere wetten. “Mark van Bommel hoeft ons niet op te naaien voor komende zondag tegen Ajax. Dit zijn de wedstrijden die je wilt spelen, in een waarschijnlijk uitverkochte Arena”, blikt Rosario vooruit op de strijd tussen de Eindhovense koploper en de belager uit Amsterdam.


Rosario kan nog weinig kwijt over de tactiek waarmee PSV zondag het veld in gaat, maar als het aan de middenvelder ligt klapt PSV er zondag vol op.

Rosario legt uit wat PSV doet om deze kwaliteit op te roepen. “Het is echt het geloof in elkaar”, aldus Rosario. “Ik denk dat het onze kracht is. Dat we als team sterk zijn en dat we voor elkaar door het vuur willen gaan. Je ziet dat ploegen anders tegen ons spelen”, verklaart Rosario. “Natuurlijk gaat het soms moeizaam, maar uiteindelijk creëren we wel veel kansen en gaan we er met de winst vandoor.”

“Als je voor de winterstop maar één keer verliest, gaan tegenstanders je anders benaderen. Dat is hun goed recht, je wilt immers als ploeg een goed resultaat behalen. Het is zaak dat wij de ruimtes kunnen vinden.”

Rosario heeft eveneens heel veel vertrouwen in de teamgeest binnen de selectie. “Je ziet dat jongens wel de vuile meters voor elkaar willen blijven maken. Dat is de extra push die we elkaar geven.”


Facebook Comments