Home Nieuws Pablo Rosario, via Feyenoord en Ajax naar PSV

Pablo Rosario, via Feyenoord en Ajax naar PSV

85
0

Na eerdere perioden bij Ajax en Feyenoord breekt Pablo Rosario nu door in de hoofdmacht van PSV. De twintigjarige middenvelder van PSV heeft daardoor alle drie de traditionele top drie-clubs al gehad. 

Het deert hem geenszins. In de jeugd van Ajax en Feyenoord slaagde Rosario niet, maar hij bleef vastberaden om door te breken bij een topclub. “Natuurlijk, zeker. Toen ik bij Ajax weg moest, wist ik dat het niet aan mijn niveau lag. Ik was ervan overtuigd dat ik de Nederlandse top kon halen. Ik was bereid om een stap terug te doen, om er daarna twee vooruit te zetten. Het was bikkelen bij Almere City, maar het is gelukt”, zegt het talent in gesprek met De PSV Supporter.

In de zomer van 2016 kwam Rosario naar PSV. Of het voor hem heeft uitgemaakt bij welke club hij zou doorbreken? “Nee, ik ga vooral uit van mijn eigen kwaliteiten. Toen ik bij Almere City speelde, was PSV het meest vasthoudend. Het was voor mij dus logisch om voor PSV te kiezen en mijn kwaliteiten daar verder te ontwikkelen. Ik denk dan niet: ‘Ik heb bij Ajax en Feyenoord gespeeld en kan dus niet meer naar PSV’. Vandaar dat ik nu hier ben.”

Rosario speelde afgelopen weekend een redelijke tweede helft op het kunstgras in Zwollen nadat hij de naar een rode kaart solliciterende Jorrit Hendrix verving.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here