Home Nieuws Pablo Rosario uitgeroepen tot Man of The Match bij debuut voor Nice

Pablo Rosario uitgeroepen tot Man of The Match bij debuut voor Nice

3470
0

Pablo Rosario kent een erg goede start bij OGC Nice.

De middenvelder is pas een week in training in de Zuid-Franse badplaats maar Rosario maakte dusdanig veel indruk dat een basisplaats in het verschiet lag. En zo geschiedde afgelopen weekend.

Rosario speelde de eerste wedstrijd in Ligue 1 meteen vanaf het begin mee. Na afloop van de wedstrijd werd Rosario zelfs tot Man of the Match verkozen. De voormalig PSV aanvoerder vormde samen met Khéphren Thuram, de zoon van voormalig Frans international Lilian Thuram, het middenveld van de Franse nummer negen van vorig seizoen.

Na afloop kreeg Rosario lovende kritieken van de technische staf en zijn medespelers. Nice-trainer Christophe Galtier is maar wat blij met de inbreng van Rosario. De coach zei over Rosario: ‘Hij heeft het goed gedaan. Pablo zit ook al in het ritme omdat hij de voorbereiding bij PSV heeft meegemaakt’, aldus Galtier in gesprek met Nice-Matin.

‘Pablo is een hele mooie ontdekking van Julien Fournier. Voor velen was hij voor zijn komst nog een onbekende. Maar hij is een aangename verrassing’, zei Galtier over Rosario.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here