Home Nieuws Pablo Rosario, symbool voor de ontwikkeling van PSV

Pablo Rosario, symbool voor de ontwikkeling van PSV

75
0

Pablo Rosario maakt een meer dan uitstekende ontwikkeling door. De middenvelder neemt vooralsnog de positie van Erick Gutierrez in en lijkt niet van plan zijn positie nog af te staan. Ondertussen kijkt Gaston Pereiro vol bewondering naar het spel Rosario.

De Amsterdammer en voormalig Almere-City speler vreest niet dat hij straks op de bank komt te zitten.”Als je ziet hoe we met elkaar bezig zijn vanaf het begin van dit seizoen, dan kan iedere speler die nu op het veld staat, goed mee met dit niveau”, zegt hij in gesprek met VI. De jonge middenvelder lijkt met zijn snelle ontwikkeling symbool te staan voor de snelle ontwikkeling van het huidige PSV.

“Dat doe ik nu ook. Uiteindelijk is het natuurlijk een teamprestatie, maar ook als individu wil ik zo goed mogelijk presteren. Dat dit lukt, daar ben ik tevreden over.”

Met de komst van Erick Gutiérrez weet de atletische en sterke middenvelder dat hij moet blijven presteren. Rosario is niet bevreesd om straks op de bank terecht te komen. “Wij hebben een heel goede selectie en als ik volgende week niet speel, is het geen reden direct bij de pakken neer te zitten. Natuurlijk wil ik voetballen en wil ik ook blijven spelen. Maar uiteindelijk doen we het met z’n allen en moeten we als team vechten.”

De middenvelder merkt dat hij beter en beter wordt. “Het is nu zaak te blijven groeien. Dat ik dan in één week Barcelona uit en Ajax thuis mag spelen, dat helpt daarbij.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here