Home Nieuws Pablo Rosario niet bezig met vertrek bij PSV: ‘Mijn hart en hoofd...

Pablo Rosario niet bezig met vertrek bij PSV: ‘Mijn hart en hoofd zijn hier’

411
0

Zou Pablo Rosario alle kritieken of deels alle kritieken meekrijgen die hem wekelijks ten deel vallen?

De middenvelder lijkt onverstoorbaar want zijn prestaties lijden niet bepaald onder de kritieken. Dat behoeft enige uitleg want Rosario speelt niet heel goed. De verdedigende middenvelder speelt feitelijk al enkele seizoen ondermaats en dat zit het gros van de PSV fans vaak dwars.


In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Rosario niet bezig met een vertrek bij PSV en zich vol te richten op de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray.

Er is veel concurrentie bijgekomen op het middenveld. Dat doet hem naar eigen zeggen goed. “We hebben veel kwaliteit erbij gekregen en er is ook een aantal jonge spelers bijgekomen die mogelijkheden hebben bij ons. De afgelopen dagen heb ik veel spelvreugde gezien op de trainingen en we moeten gebruik maken van de versterkingen die we hebben gekregen”, zegt Rosario tegen het Eindhovens Dagblad. Rosario zegt niet bezig te zijn met een transfer naar een andere club of competitie maar louter op Galatasaray te zijn gericht.

“Daar is alles op gericht. Volle focus. Het is een hele belangrijke wedstrijd voor de club en we hebben elkaar allemaal hard nodig. Bij mij is nu alles op Galatasaray gericht en volgende week willen we op het trainingskamp in Duitsland de volgende stap zetten. Mijn hart en hoofd zijn hier.”


Facebook Comments Box