Home Nieuws Pablo Rosario en PSV stevenen af op nieuw sterk verbeterd contract

Pablo Rosario en PSV stevenen af op nieuw sterk verbeterd contract

56
0

Pablo Rosario kwam als speler van Almere City bij PSV binnen en heeft zijn kans gepakt. De middenvelder uit Amsterdam weet zelfs al miljoenenaankoop Erick Gutiérrez op de bank te houden. 

Rosario heeft bij PSV nog altijd het contract wat uit zijn periode bij Almere stamt. De middenvelder staat nu op het punt om zijn handtekening onder een ‘nieuw en spectaculair verbeterd’ contract te zetten bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het zou gaan om een contract tot en met 2023. Daarmee is de club verzekerd van een flinke transfersom. Rosario is inmiddels ook international van Oranje.

Rosario wordt beloond voor zijn ontwikkeling dit seizoen. Hij dwong onder Mark van Bommel een plekje af op het middenveld en houdt onder meer miljoenenaankoop Erick Gutiérrez op de bank. Het leverde de middenvelder zelfs al een debuut in het Nederlands elftal op.

PSV en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn al maanden in gesprek over een nieuwe verbintenis. Het huidige contract van Rosario loopt nog maar slechts één jaar door, tot medio 2020. PSV werkt verder nog aan het openbreken van diverse andere contracten. ‘Enkele spelers wegen de opties af en/of bekijken wat hun perspectief voor komend seizoen is’, meldt de krant.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here