Home Nieuws Overtuigende Noni Madueke blijft bij zijn standpunt: ‘Het doel is kampioen worden’

Overtuigende Noni Madueke blijft bij zijn standpunt: ‘Het doel is kampioen worden’

324
0

De ambities en doelen van Noni Madueke blijken nog altijd ongewijzigd wat dit seizoen aangaan. De aanvaller is weer fit en sterk en stelt zichzelf ten doel de titel binnen te halen.

PSV blijkt dus ook wedstrijden eenvoudig te kunnen winnen en dat smaakt naar meer, moeten veel PSV’ers denken. Met een flinke achterstand op de ranglijst is het doel niet anders geworden dit seizoen. Noni Madueke wil niets liever dan de titel binnenhalen en denkt ook nog steeds dat dat gaat lukken.

Madueke scoorde zelf niet in Arnhem, maar stond met een fantastische actie aan de basis van de openingstreffer van Eran Zahavi en hij gaf een scherpe assist op Cody Gakpo. “Ik had een assist, dat is toch ook goed? Natuurlijk houd ik van scoren, maar een 0-5 zege is perfect. Het maakt niet uit dat ik niet scoor”, reageert de Engelsman bij ESPN. “Ik ben ook nog gezond. Dat is waar het echt om gaat. Lekker spelen, dribbelen, dat is waarvoor ik leef. Ik voel me gezegend en wil God bedanken.”

Madueke is weer in topvorm maar wil voorzichtig omgaan met de speelminuten en met zijn blessuregevoeligheid. “Ik voel me heel goed. Maar de afspraak was om een uur te spelen. De hamstring voelde nog goed, maar we hadden het zo afgesproken. Dat is slim, want donderdag spelen we weer in de Conference League”, zei hij over de wedstrijd van aanstaande donderdag tegen Maccabi Tel Aviv.

Madueke heeft de doelen voor dit seizoen nog in zijn hoofd zitten en is vol overtuiging wat dat betreft. “Mijn doel voor de rest van het seizoen is om fit te blijven en zoveel mogelijk plezier te hebben op het veld. En dan als team kampioen worden. Het gat is vijf punten, maar ik geloof er in. En in de bekertoernooien is ook alles mogelijk”, aldus Noni Madueke.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here