Home Nieuws Overstap Ramselaar naar PSV vrijwel uitgesloten

Overstap Ramselaar naar PSV vrijwel uitgesloten

17
0

In de drukke transferperiode worden er allerlei spelers gelinkt aan een overstap naar PSV. De talentvolle Bart Ramselaar, 20 jaar pas, zal waarschijnlijk door werkgever FC Utrecht niet heel lang in de Domstad kunnen worden gehouden. In gesprek met VI gaat Ramselaar in op zijn carrière en perspectief. Daarin komt ook PSV ter sprake. Ramselaar ziet een overstap naar Eindhoven wel zitten.
‘Natuurlijk zou PSV een mooie vervolgstap voor mij kunnen zijn. Meer kan ik daar eigenlijk niet over zeggen, want ik ben gewoon volop met FC Utrecht bezig,’ zo reageert Ramselaar in de nieuwe uitgave van Voetbal International.

Toch is het vrijwel uit te sluiten dat de jonge talentvolle Ramselaar de stap naar PSV kan maken. FC Utrecht maar ook andere subtoppers als Heerenveen, Vitesse en AZ, ruiken het grote geld. AZ heeft middels een ongekend hoge transfersom voor spits Vincent Janssen de Nederlandse markt voor PSV en Ajax negatief beïnvloed. Doordat clubs van het kaliber Utrecht maar ook FC Twente in het geval van Hakim Zyech, grote sommen geld willen ontvangen voor interessante spelers, moeten PSV en Ajax afhaken. De voorzitter van FC Utrecht heeft eerder al aangegeven dat Bart Ramselaar onbetaalbaar is voor de Nederlandse topclubs. Nu AZ en Twente flink hebben gecasht of nog zullen gaan cashen, zal FC Utrecht meegaan in de nieuwe waarden van de vaderlandse transfermarkt. Een transfer van Ramselaar naar PSV lijkt daarmee vrijwel uitgesloten.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here