Home Nieuws Overlijden van der Kuijlen komt hard aan bij gebroeders van de Kerkhof:...

Overlijden van der Kuijlen komt hard aan bij gebroeders van de Kerkhof: ‘Grootste PSV’er aller tijden’

1964
0

De families van Willy en Rene van de Kerkhof zijn erg geschrokken van het trieste nieuws door het overlijden van Willy van der Kuijlen.

De clubicoon van PSV en de topscorer aller tijden van Eredivisie is op 74-jarige leeftijd overleden, zo werd maandag bekend gemaakt door PSV.


De Brabanders komen al jaren bij elkaar over de vloer en de families zijn nauw verbonden met elkaar. “We begrepen elkaar. En hoewel Willy niet echt een prater was, spraken we veel met elkaar”, zegt Van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. “We bespraken alles. Zo is een vriendschap tussen de families ontstaan.

De dood van Van der Kuijlen, die leed aan Alzheimer, komt dus hard aan bij de gebroeders Van de Kerkhof. Hij noemt het ‘een trieste dag voor de PSV-gemeenschap’ en omschrijft ‘Skiete Willy’ als ‘een geweldige voetballer met een enorm schot in de benen’. “Een heel rustige voetballer die geen ruzie wilde. Op het veld niet, met niemand niet. Willy was een geweldige collega in de voetballerij. Absoluut de grootste PSV’er allertijden.”