Home Nieuws Overdrijven is ook een vak: ‘Schmidt maakt zichzelf en PSV belachelijk na...

Overdrijven is ook een vak: ‘Schmidt maakt zichzelf en PSV belachelijk na Go Ahead – PSV’

224
0

Roger Schmidt was slechts complimenteus na afloop van Go Ahead Eagles – PSV.

Onder het vaderlandse journaille worden de uitspraken van Roger Schmidt na de uitwedstrijd in Deventer onder een vergrootglas gelegd. De Duitse coach gaf slechts een compliment aan de coach van de tegenpartij omdat de club uit Deventer nu eenmaal een erg goede wedstrijd wist af te werken tegen PSV. Als je als winnende coach een sportief gebaar wenst te maken naar een directe collega door na afloop van een wedstrijd uit te spreken dat de tegenstander een erg goede wedstrijd speelde, ben je eerder fatsoenlijk en heb je bewondering voor iemands prestatie, dan dat je jezelf belachelijk maakt.

De analisten van ESPN en Veronica Inside vinden de uitspraken van Schmidt in ieder geval niet kunnen. Tja, als je van een mug een olifant wenst te maken en alles onder een vergrootglas wil leggen.. Kenneth Perez vindt de uitspraak en daarmee het compliment van Schmidt aan het adres van Eagles in ieder geval not done en daar wil de Deense analist Schmidt zaterdagmiddag in Tilburg mee gaan confronteren.

“Ik zie hem bij die wedstrijd, daar ben ik dan ook. Dan zal ik het hem gaan vragen. Dat kun je toch niet zeggen?”, aldus Kenneth Perez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here