Home Nieuws Overbodige PSV verdediger staat in de belangstelling van Espanyol en meerdere Serie...

Overbodige PSV verdediger staat in de belangstelling van Espanyol en meerdere Serie A clubs

6228
0

In Eindhoven is men Timo Baumgartl vrijwel vergeten maar de verdediger van 1. FC Union Berlin heeft zich aardig in de kijker van andere clubs gespeeld.

In Berlijn is Baumgartl een meer dan gewaardeerde kracht geworden, waar hij in Nederland bij PSV nooit uit de verf wist te komen. PSV verhuurde de Duitse verdediger dan ook aan de tweede club uit Berlijn, die dit en vorig seizoen overigens de eerste club van Berlijn is als we de stand op de ranglijst aanhouden.

Zoals gezegd is Baumgartl in Duitsland wel degelijk de sterke betrouwbare centrale verdediger die hij in Eindhoven niet is geworden. Als het in Eindhoven over de Duitse verdediger gaat, spreekt men al snel over de enorme transfersom die er betaald is aan zijn vorige werkgever Vfb Stuttgart. Tegelijk wordt ook de naam van John de Jong er steevast bijgehaald, om maar te kunnen typeren dat het één van de miskopen van de voormalig technisch directeur van PSV is geweest.

In de Bundesliga staat Baumgartl anders bekend dan hij in Eindhoven bekend staat en dus is er inmiddels interesse vanuit de Serie A. Het medium Calciomercato meldt dat de Duitser in de belangstelling staat van Udinese, Monza en Sassuolo. Deze Serie A clubs zouden bereid zijn om Baumgartl over te nemen. Het medium meldt ook dat het Spaanse Espanyol Baumgartl op de radar heeft. Timo Baumgartl is deze zomer transfervrij en loopt uit zijn contract bij PSV.


Vorig artikelHet grote PSV toptalent dat een zware blessure overwon | Van de Blaak op weg naar PSV 1
Volgend artikelFranse pers is zeker: PSG wil Xavi Simons terughalen naar Parijs, club en speler in contact

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in