Home Nieuws Over Luuk de Jong en zijn aanvoerdersband: ‘De spits van een degradant...

Over Luuk de Jong en zijn aanvoerdersband: ‘De spits van een degradant kan niet meteen in het elftal komen’

4447
0

Het gaat er in sommige programma’s op de nationale televisie soms nog steeds stevig aan toe. Zo ook deze week.

Het programma Vandaag Inside wordt gedurende de gehele zomer opgevolgd voor het programma De Oranje Zomer maar het genre van het programma is en blijft hetzelfde als het genre van Vandaag Inside. Grotendeels komt het toch aan op beledigen, beledigen en beledigen. Een tweetal weken geleden hebben we ons als redactie van PSV Inside daar feitelijk ook schuldig aan gemaakt.

We publiceerden de woorden en uitspraak van een kritische PSV fan over Noa Lang, echter hebben we daar spijt van. Het waren zeer zeker niet onze woorden en uitlatingen. Wel hebben we er spijt van deze uitlatingen te hebben gepubliceerd. ‘Noa lang, de man met goud in zijn voeten en zaagsel in het hoofd’, werd door een PSV fan gepost op Twitter. Dit soort uitspraken hebben geen enkele meerwaarde.

Echter blijkt het nog een stap verder gegaan te zijn deze week. Journalist Özcan Akyol sprak zich dinsdagavond uit over Noa Lang middels schandalige uitspraken. “Ik vraag me af of je wel met een enkelbandje mag voetballen in de Eredivisie”, zegt Akyol, “Hij komt op mij over als een milde tbs-patiënt”, zegt Akyol, die zichtbaar achter zijn uitspraken staat. De weinig vleiende woorden laten we verder achterwege.

Er werd ook nog gesproken over het aantrekken van Ricardo Pepi. De nieuwe spits en nieuwe nummer negen van de club, is nog altijd niet officieel speler van PSV. Toch kan er niet veel meer mis gaan in de langdurige transfersoap rond de spits van Team USA en FC Augsburg. ‘De handtekeningen moeten nog wel worden gezet’, zei Earnie Stewart deze week op de ingelaste persconferentie rond de presentatie van Peter Bosz.

En dus werd bij De Oranje Zomer ook de toekomst van Luuk de Jong besproken. De Jong blijft aanvoerder van PSV, liet Peter Bosz weten. En dus zijn er vragen voor de technische leiding van PSV want waarom is dat Ricardo Pepi aangetrokken. Ook daar heeft de kritische Akyol een duidelijke mening over. ‘De spits van een degradant kan niet meteen in het elftal komen’, klinkt het.

Bekijk hieronder de video met de stevige en beledigende uitspraken van journalist Özcan Akyol over Noa Lang.


Vorig artikelHet gaat gewoon door voor ‘nieuwe aanvoerder’ Guardado bij Betis, wacht Luuk de Jong dezelfde rol bij PSV?
Volgend artikelPSV biedt miljoenen op PEC Zwolle verdediger Beelen, PEC wijst bod af en wil meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in