Home Nieuws Oud PSV’er Danjuma verlaat Tottenham, vertrek bij Villarreal lonkt

Oud PSV’er Danjuma verlaat Tottenham, vertrek bij Villarreal lonkt

2815
0

PSV was afgelopen winterse transferperiode dusdanig geïnteresseerd in buitenspeler Arnaut Danjuma, dat het zich bij zowel de speler als bij zijn management meldde.

Danjuma, tevens voormalig PSV’er, bleek nadrukkelijk in beeld om de vacante posities op de flanken in te vullen na het vertrek van de buitenspelers Cody Gakpo en Noni Madueke. Danjuma koos echter voor Everton maar kon ook naar andere clubs in de Premier League en naar de Bundesliga. Everton en Danuma bleken rond te zijn maar op het laatste moment koos Danjuma toch voor de Londense club Tottenham Hotspur.

Die opmerkelijke late moven had van doen met een trainerswissel bij Everton. Nu, een half jaar later, verlaat Danjuma Spurs alweer. De buitenspeler wist wel degelijk indruk te maken want de fans van Tottenham Hotspur klagen steen en been op sociale media. Er wordt niet begrepen waarom Danjuma niet overgenomen wordt van werkgever Villarreal.

Tottenham Hotspur gaat de koopoptie waarover de club beschikt van Arnaut Danjuma dus niet lichten. De aanvaller keert zodoende terug naar het Spaanse Villarreal, waar hij nog altijd onder contract staat. De Spaanse club zou van de dure aanvaller afwillen, waardoor de verwachting is dat men niet al te moeilijk doet en een niet al te hoge transfersom verwacht voor de nog relatief jonge aanvaller met een PSV verleden.

De international van Oranje hoeft over interesse niet te klagen. Danjuma zou inmiddels in de belangstelling staan clubs uit drie competities, te weten Engeland, Duitsland en Frankrijk. Zo weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. Tottenham Hotspur had een koopoptie van ruim 31 miljoen euro, maar laat de aanvaller dus vertrekken. In Spanje denkt men dat de aanvaller deze zomer voor veel minder dan 31 miljoen euro kan worden overgenomen.


Vorig artikelEen meer dan vruchtbare gedachte: Ronald Waterreus draagt Ruud Gullit voor als RvC lid PSV
Volgend artikelAD Sportwereld weerspreekt De Telegraaf: Peter Bosz is nog niet door PSV benaderd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in