Home Nieuws Oud PSV’er Ball fileert aanpak Ronald Koeman

Oud PSV’er Ball fileert aanpak Ronald Koeman

171
0

De naar alle waarschijnlijk nieuwe bondscoach Ronald Koeman staat er bij het gros van spelers die hij onder zijn hoede had goed op. Er doen weinig verhalen de ronden dat de onlangs ontslagen Everton manager een verkeerde aanpak had of zaken anders zou moeten doen.

Ex PSV’er Michael Ball denkt daar duidelijk anders over. Ball werd in het tijdperk van Guus Hiddink naar PSV gehaald en speelde 10 jaar geleden zowel onder Hiddink als Koeman in Eindhoven een aantal wedstrijden.

Ball diende in het verleden ook Everton en heeft nu zo zijn mening over de aanpak van de jongste Koeman.

In de neerwaartse spiraal waarin Everton zich bevond lukte het ondertussen niet om de spelers van de tweede club van Liverpool te blijven inspireren, zegt Michael Ball.

De oud-speler van The Toffees speelde en trainde in 2007 bij PSV onder Koeman en gaf deze week tegenover de BBC een verklaring voor de slechte prestaties van de Engelse ploeg. ‘Ronald is geweldig als het goed gaat, maar als de resultaten tegenvallen, lijkt het alsof hij niet weet hoe hij de situatie kan verbeteren. Hij is erg bot en soms iets te eerlijk. Hij geeft spelers niet snel een schouderklopje. Als de resultaten goed zijn, maakt dat niet uit’, analyseerde de Brit.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here