Home Nieuws Oud PSV’er Adri van Tiggelen kritisch op onvolwassenheid PSV

Oud PSV’er Adri van Tiggelen kritisch op onvolwassenheid PSV

69
0

Adri van Tiggelen twijfelt of PSV de derde voorronde van de Champions League bereikt. 

Van Tiggelen vreest voor de onvolwassenheid van PSV. Van Bommel sprak deze woorden afgelopen zaterdagavond uit maar diezelfde woorden lijken nu een vlucht te nemen. “Gezien het spel begrijp ik dat hij dat zei, maar je kunt niet in een paar weken van een baby een grote vent maken”, zegt de 62-jarige Van Tiggelen dinsdag tegen NUsport.

“En Van Bommel is er zelf ook verantwoordelijk voor. Híj heeft de spelers binnengehaald. De één is nu eenmaal sneller een man dan de andere. Er zijn ook jongens die nooit mannen worden en altijd ‘kinderen’ blijven.”

Van Tiggelen voorziet een lastige wedstrijd voor PSV als er te frivool gespeeld wordt in Basel. “Je moet nu eenmaal volwassen zijn. Er wordt veel gesproken over de goede en snelle aanval van PSV, maar het is eigenlijk nog te vroeg in het seizoen om dat al goed te kunnen beoordelen. Je kunt het niet na één of twee wedstrijden al goed of slecht vinden”, zegt hij.

“Het is nog een beetje de vraag hoe ver PSV precies is. In die fase kun je in een wedstrijd als tegen Basel stappen maken, maar ook zomaar in een neerwaartse spiraal terechtkomen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here