Home Nieuws Otten Cup, broer van Jason van Duiven | Vrije trap van grote...

Otten Cup, broer van Jason van Duiven | Vrije trap van grote schoonheid brengt PSV langs Manchester United

1782
0

Het jaarlijkse toernooi om de Otten-Cup op de Herdgang is weer van start gegaan. Uiteraard is PSV als organisator en gastheer ook deelnemer aan het inmiddels zeer befaamde toernooi.

De talenten van PSV Onder-18 zijn in ieder geval uitstekend begonnen aan de Otten Cup. Het jeugdtoernooi is vrijdagmiddag gestart en PSV startte het eigen toernooi dan ook meteen met winst. PSV won na een prachtige vrije trap van Robin van Duiven, de broer van topschutter Jason van Duiven, van de leeftijdsgenoten van Manchester United.

Ook Robin van Duiven, een goed jaar jonger dan zijn broer, blijkt over buitengewone kwaliteiten te beschikken. ZIjn vrije trap bleek van grote schoonheid te zijn.

Manchester United deelde een deel van de wedstrijd de lakens uit en kwamen al vroeg op voorsprong door een treffer van Ethan Wheatley. PSV kwam weer op gelijke hoogte nadat Elvic de Jager een voorzet van Eus Waayers binnen wist te werken.

Robin van Duiven werd uiteindelijk de matchwinner voor het PSV-elftal onder 18. Van Duiven viel in, mocht direct een vrije trap nemen en schoot prachtig binnen waardoor PSV Manchester United met 2-1 versloeg. De winst werd uitgebreid gevierd.


Vorig artikelDoorgaans kritische Wim Kieft deelt groot compliment uit: ‘PSV snel veel aan sympathie gewonnen, knap hoe Bosz dat voor elkaar krijgt’
Volgend artikelPSV zet door voor Sergiño Dest maar heeft concurrentie van ‘clubs met minder aanzien’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in