Home Nieuws Otman Bakkal beëindigd voetbalcarrière

Otman Bakkal beëindigd voetbalcarrière

59
0

Otman Bakkal heeft zijn loopbaan per direct beëindigd. Het management van de 31-jarige middenvelder is niet meer actief op zoek naar een nieuwe club.

“Ik voel de behoefte niet meer”, zegt Bakkal in het Eindhovens Dagblad. Na een mislukte stage bij Sparta Praag was het al ruim een jaar stil rondom de eenmalig international. Zijn laatste speelminuut in de Eredivisie dateert van 25 maanden geleden, toen hij namens Feyenoord kort voor tijd in het veld kwam tegen FC Twente. Bakkal heeft erg weinig uit zijn carrière gehaald. De vele euro’s die hij in Moskou verdiende zullen hem nog goed van pas komen. Bakkal had ook grote moeite om op gewicht te blijven.

“We hebben het huidige scenario twee jaar geleden samen voor mogelijk gehouden”, stelt zaakwaarnemer Rodger Linse. “Er zijn nog wat contacten geweest en inderdaad die stage in Praag. Vorig jaar hebben we samen geconcludeerd dat er waarschijnlijk niet veel meer voor hem komt en dat het daardoor vroeg zou kunnen eindigen. We zijn nu niet actief op zoek meer voor hem.” Bakkal had geen trek in een avontuur in Qatar of China. “Het is zeker niet zo dat die mogelijkheden zich automatisch voordoen voor iedere speler of oud-speler. In dit geval is er niks op zijn pad gekomen waar hij achter stond”, besluit Linse. Bakkal begon zijn loopbaan bij PSV. Later speelde hij ook nog voor onder meer FC Twente en Dinamo Moskou.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here