Home Nieuws Oranje-supporters in Eindhoven weten waarom Daley Blind speelt: ‘Vriendjespolitiek!’

Oranje-supporters in Eindhoven weten waarom Daley Blind speelt: ‘Vriendjespolitiek!’

6124
1

Daley Blind en het Nederlands Elftal. Dat lijkt op dit moment omwille van meerdere redenen geen beste combinatie meer te zijn.

De routinier is überhaupt niet zo populair in Eindhoven en in Rotterdam dus als het Nederlands Elftal een interland speelt in het Philips Stadion in Eindhoven of in de de Kuip in Rotterdam, zal Daley Blind standaard niet tot de favorieten behoren van de Oranje fans.

Dat bleek donderdagavond ook weer duidelijk naar voren te komen want toen de opstelling van het Nederlands Elftal voor de wedstrijd tegen Griekenland bekend werd, ontstond er veel irritatie onder de fans over de basisplaats van Daley Blind.

En dus werden de meningen en reacties gepeild voor het Philips Stadion. Wat blijkt? Daley Blind komt er niet best vanaf. Voetbalzone-verslaggever Jelle Kusters vroeg de fans van Oranje in onderstaande video wat zij vinden van het selectiebeleid van bondscoach Ronald Koeman, of ze nog spelers missen en of Nederland zich voor het EK gaat plaatsen. De antwoorden lieten zich raden.


Vorig artikelSPECIAL | Earnie Stewart geeft openheid van zaken over het turbulente maar succesvolle transferwindow
Volgend artikelKoeman hard: ‘Als hij dit langer heeft, wordt het een probleem voor Oranje’

1 REACTIE

  1. Je hebt Hartman op de bank zitten, je kunt Bakker oproepen als rechtsback en je kunt Aké op die positie zetten, maar toch staat Blind er…. Schiet mij maar af

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in