Home Nieuws Oranje-fans kiezen massaal voor Donyell Malen als eerste spits

Oranje-fans kiezen massaal voor Donyell Malen als eerste spits

615
0

Het Nederlands Elftal van de geplaagde bondscoach Ronald Koeman staat voor een zeer belangrijk tweeluik na de speelronde acht van de Eredivisie.

Er moet twee keer gewonnen maar de bondscoach roept veel twijfels op in zijn tweede termijn als bondscoach. Het spel is nog niet over om naar huis te schrijven maar het belangrijkste aspect van de stand van zaken in de groep van Oranje is dat er te weinig punten zijn behaald en er daarom gewonnen moet worden van Griekenland.

Een overwinning op Frankrijk zou meer dan welkom zijn maar niet perse noodzakelijk. De vraag is ook wie het in de voorhoede moet gaan doen voor Ronald Koeman en het Nederlands Elftal want er zijn bijvoorbeeld voor de spitspositie niet al teveel opties. Daarnaast is ook Frenkie de Jong geblesseerd en Jerdy Schouten niet geselecteerd omwille van zijn op dit moment geringe fitheid.

Joey Veerman wordt naar voren geschoven als vervanger van Fenkie de Jong dus voor Veerman breekt een belangrijke periode aan. Dat geldt ook voor Donyell Malen want vele Oranje-fans kiezen voor Donyell Malen in de spits nu Memphis Depay nog altijd of beter gezegd opnieuw, geblesseerd is en Cody Gakpo ook niet beschikbaar is. Maar liefst 43,5% kiest voor Donyell Malen in de spits.


Vorig artikelAjax-fan blij met Ismael Saibari
Volgend artikelEuropese top lijkt haalbaar voor Noa Lang | ‘Fantastische Lang speelde Jesus Navas helemaal tureluurs’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in