Home Nieuws Opzienbarend bericht Fabrizio Romano over ‘veel lagere’ PSG clausule Xavi Simons

Opzienbarend bericht Fabrizio Romano over ‘veel lagere’ PSG clausule Xavi Simons

2740
0

De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano heeft nieuws over de zogenaamde transferclausule in het contract van Xavi Simons met PSV.

Het bericht van de Italiaanse transferspecialist is opzienbarend te noemen. De alom bekende en vaak besproken terugkoopclausule in het contract van Xavi Simons bij PSV blijkt een stuk lager te liggen dan de eerder genoemde twaalf miljoen euro. Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert kan Paris Saint-Germain de aanvaller voor een flink lager bedrag terugkopen van PSV als de hoofdrolspeler daar zelf voor open zou staan.

Romano meldt deze informatie aan het medium PSG Report. “Ik kan je vertellen dat PSG inderdaad een terugkoopclausule heeft, maar dat dat bedrag een stuk lager ligt dan die twaalf miljoen euro. Het is een hele goedkope terugkoopclausule die ze hebben afgedwongen.” Simons heeft zelf nog geen keuze gemaakt en hij blijft altijd leidend in die onderhandelingen met PSV.

Van het exacte bedrag van de terugkoopclausule is Romano niet op de hoogte. Simons gaf aan dat hij nog niet bezig is met de club uit Parijs. Simons wil eerst een gesprek met de nieuwe coach Peter Bosz. Dat gesprek is er nog niet van gekomen, omdat de aanvaller op dit moment bij Oranje zit. De eerste geluiden zijn dat Xavi Simons in zet op een positie achter de spits in plaats van
linksbuiten.


Vorig artikelPSV lijkt mis te tasten | Dolberg naar RSCA, transfersom ‘slechts’ 4,5 miljoen euro
Volgend artikelFranse nummer twee concreet voor Stijn Spierings, PSV dreigt transfervrije middenvelder mis te lopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in