Home Nieuws PSV dichtbij transfer talentvolle en veel scorende Molde FK aanvaller Ola Brynhildsen

PSV dichtbij transfer talentvolle en veel scorende Molde FK aanvaller Ola Brynhildsen

9534
0

Nu de transfer van Cody Gakpo naar Liverpool FC vrijwel rond is en in een stroomversnelling is geraakt, schakelt PSV door op de internationale transfermarkt.

Zoals het een topclub betaamt, zouden de zaken goed op orde moeten zijn als het over de opvolging van vertrekkende basisspelers gaat. Afgelopen weken werden Jesper Karlsson en Viktor Tsyhankov genoemd als mogelijke opvolgers van Cody Gakpo maar inmiddels is bekend geworden dat PSV vergevorderd is in het aantrekken van de talentvolle en veel scorende Molde FK aanvaller Ola Brynhildsen.

De Noor geldt als talentvolle speler in Noorwegen. Brynhildsen is een rechtsbenige speler, die in het afgelopen jaar veel scoorde voor Molde. In negentien competitieduels kwam hij tot elf goals. De Scandinaviër kampte echter ook met een liesblessure, waardoor hij even uitgeschakeld was.

PSV zou inmiddels ‘vergevorderde gesprekken’ voeren met de speler, zijn management en werkgever Molde FK. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano is Molde FK-speler Ola Brynhildsen dan ook serieus is beeld bij PSV. De tweevoudig A-international van Noorwegen speelt het liefst als spits, maar kan ook als buitenspeler uit de voeten.

Brynhildsen ligt nog vast tot december 2024 bij Molde en zou dus een relatieve gunstige transfersom hebben. Romano noemt Brynhildsen ‘één van de targets’ van PSV, waarmee niet kan worden uitgesloten dat Karlsson en Tsyhankov niet meer in beeld zijn.


Vorig artikelUnited was al in gesprek met PSV, blessures bij ‘sneller’ Liverpool gaven doorslag
Volgend artikelDe Telegraaf heeft meer informatie over status Brynhildsen en wijst naar Karlsson en Tsygankov

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in