Home Nieuws Opvallende naam in Italiaanse media: Jordi de Wijs

Opvallende naam in Italiaanse media: Jordi de Wijs

46
0

De naam van Jordy de Wijs wordt in verband gebracht met de Itailiaanse Serie A. Lazio Roma heeft in het verleden een andere redelijk onervaren verdediger voor de leeuwen gegooid en dat zou nu nogmaals het geval kunnen zijn, denkt La Repubblica.

De Wijs staat in de belangstelling van SS Lazio, weet de krant. Volgens het gezaghebbende La Repubblica wordt De Wijs gezien als opvolger van Wesley Hoedt, die nagenoeg rond is met Southampton. Lazio-trainer Simone Inzaghi is op zoek naar een linksbenige centrale verdediger om het gemis van Hoedt op te vangen. De Wijs zou perfect passen stelt de krant. De 22-jarige centrale verdediger werd afgelopen seizoen uitgeleend aan Excelsior en keerde deze zomer terug maar echt rekening wordt er met De Wijs niet gehouden. Voorlopig moet hij de matig presterende Nicolas Isimat-Mirin, Derrick Luckassen en Daniel Schwaab nog voor zich dulden.


Eerder op de dag liet De Wijs nog weten dat hij voor zijn kans wil vechten bij PSV. “In principe heb ik mijn besluit genomen en blijf ik hier tot de winter. Daarna zien we wel verder”, liet hij weten aan het Eindhovens Dagblad. De verdediger heeft in Eindhoven nog een verbintenis tot medio 2019.