Home Nieuws Opvallend veel vertrouwen en geloof El Ghazi in landstitel voor PSV

Opvallend veel vertrouwen en geloof El Ghazi in landstitel voor PSV

1361
0

Met nog negen wedstrijden te gaan lijkt het vertrouwen in een goede afloop van het seizoen met de week te groeien in de selectie van Ruud van Nistelrooij.

De stand op de ranglijst is al wekenlang hetzelfde maar toch is men in de selectie van mening dat de panelen nog gaan verschuiven bovenin. Toegegeven, er komen een aantal wedstrijden aan die er echt toe doen en waardoor PSV weer meer zicht op een eventuele landstitel zal verkrijgen maar dan dienen er wel 9 wedstrijden op rij te worden gewonnen. En daar zit nu net de moeilijkheidsgraad want het huidige PSV kent simpelweg veel moeite om wedstrijden naar zich toe te trekken.

Logischerwijs is er binnen de selectie nog alle geloof in de landstitel. Te beginnen bij El Ghazi. Na afloop van PSV – Cambuur zei El Ghazi meer dan eens te geloven in een landstitel. Op zich logisch te verklaren want als je na een periode van blessures en geringe fitheid weer speelt en ook twee keer scoort, is het geloof net wat sterker te noemen.

“Wij hebben er wel echt geloof in en dat moeten wij als spelers ook wel hebben”, zegt El Ghazi op de persconferentie na het duel met SC Cambuur. “Als wij de laatste tien wedstrijden winnen, dan is de kans groot dat we kampioen worden. Maar het is natuurlijk ook aan de concurrenten wat zij dan doen”, klinkt het.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here