Home Nieuws Opstelling wijzigt: Is de basisplaats voor Ismael Saibari een verrassing of juist...

Opstelling wijzigt: Is de basisplaats voor Ismael Saibari een verrassing of juist géén verassing?

720
0

Ruud van Nistelrooij kiest voor Ismael Saibari in de basisopstelling tegen AS Monaco.

Voor velen een verrassing maar voor Ruud van Nistelrooij geenszins. En dat is terecht te noemen want de jongeling gaf tegen FC Eindhoven zijn visitekaartje af. Tegenstander FC Eindhoven geeft andere weerstand dan Ajax of AS Monaco maar van Nistelrooij heeft de afgelopen weken genoeg gezien van Saibari.

De fysiek sterke aanvaller straalt in alles uit dat het hoge podium waarop gepresteerd moet worden hem niets deert. De aanvaller straalt naast dadendrang en fysieke kracht in veel uit dat er op hem gerekend kan worden. Het volwassen spel van de aanvaller laat zien dat er veel potentie zit in zijn ontwikkeling. Bovendien kan Saibari op meerdere posities uit de voeten.

Eigenijk is de basisplaats voor Saibari dus niet eens verrassend te noemen. De blessure van Madueke noopt van Nistelrooij tot creatieve oplossingen. De jonge aanvaller liet in de Arena al zien dat niets hem teveel is. De ervaren Daley Blind werd door Saibari een paar keer eenvoudig gepasseerd en aan de kant gezet, alsof juist Saibari de speler met ervaring was.

Van Nistelrooij kiest ook voor Mwene als rechtsback. Dit gaat ten koste van Ki-Jana Hoever. Dat betekent dat André Ramalho in Monaco op de bank begint.


Vorig artikelKwart inwoners Monaco gaat naar Stade Luis II voor AS Monaco – PSV, wedstrijd in Eindhoven nagenoeg uitverkocht
Volgend artikelGeïrriteerde Joey Veerman haalt na slijtageslag uit naar KNVB: ‘Matig ingepland’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in