Home Nieuws Bosz verrast tegen FC Volendam: Basisplaats voor Malik Tillman, Lozano en Dest...

Bosz verrast tegen FC Volendam: Basisplaats voor Malik Tillman, Lozano en Dest reserve

2699
0

PSV begint zaterdagavond om 18.45u aan de thuiswedstrijd tegen laagvlieger FC Volendam.

Update: Peter Bosz verrast in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Jerdy Schouten blijkt nog steeds niet fit te zijn en dus start Bosz met Malik Tillman op het middenveld. Ook is weer sprake van een basisplaats voor Bella Kotchap, waardoor André Ramalho op de bank begint.

Dat geldt ook voor Hirving Lozano en Sergiño Dest. De opstelling tegen FC Volendam luidt als volgt:

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Bella-Kotchap, Boscagli, Van Aanholt; Tillman, Saibari, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Eerder bericht:

Het is inmiddels vroeg in het seizoen al zaak geworden om het doelsaldo in acht te nemen omdat concurrent Feyenoord veelvuldig weet te scoren. Tegen FC Volendam dient zich dan ook een uitgelezen mogelijkheid aan te werken aan een uitmuntend doelsaldo later in het seizoen.

Peter Bosz kan weer beschikken over Jerdy Schouten, die naar alle waarschijnlijkheid meteen in de basisopstelling zal gaan verschijnen. De middenvelder lijkt welhaast al onmisbaar te zijn in zijn nauwkeurige spel en passing.

Volgens het Algemeen Dagblad keert de middenvelder dan ook direct weer terug in de basis, ten koste van Guus Til. Afgelopen woensdag ontbrak Schouten nog tegen Go Ahead Eagles, omdat hij niet volledig fit was.

Verder lijkt Peter Bosz ongewijzigd te gaan starten tegen FC Volendam. Na Walter Benítez zal de verdediging verder bestaan uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Patrick van Aanholt. Het middenveld wordt gevormd door Jerdy Schouten, Ismael Saibari en Joey Veerman.

Voor de Braziliaanse centrale verdediger met aflopend contract André Ramalho, geldt dat er veel meer minuten gemaakt worden dan eerder veronderstelt. Onder Bosz is Ramalho alsnog geregeld basisspeler.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Schouten, Saibari, Veerman; Lozano, De Jong, Lang.


Vorig artikelRonald Waterreus: ‘Hij is wat mij betreft ook groter dan Johan Cruijff’
Volgend artikelHandelingssnelheid en balbehandeling Malik Tillman lust voor het oog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in