Home Nieuws Opstelling PSV tegen PEC Zwolle: Til weet Bosz te overtuigen en behoudt...

Opstelling PSV tegen PEC Zwolle: Til weet Bosz te overtuigen en behoudt basisplaats

1234
0

Het zogenaamd derde blok met wedstrijden wordt zondagmiddag tegen PEC Zwolle afgesloten.

Ten op zichte van de vorige twee blokken is er niets veel anders want ook in de blokken één en twee werden alle wedstrijden in de Eredivisie gewonnen. Peter Bosz beseft dat er steeds meer druk voor zijn ploeg bestaat nu alle wedstrijden winnend worden afgesloten.

PSV gaat proberen ook tegen PEC Zwolle proberen de serie uit te breiden. In het eigen Philips Stadion wordt er zondagmiddag om 12:15 uur al afgetrapt. Guus Til weet Peter Bosz de laatste weken te overtuigen want ook tegen PEC Zwolle lijkt Til opnieuw voorkeur te krijgen boven Tillman en/of Saibari.

Tegen Racing Club de Lens stond Guus Til op ’10’ en volgens het Algemeen Dagblad zal hij ook tegen PEC weer vanaf de aftrap mogen beginnen. Til krijgt daarmee de voorkeur dus opnieuw de voorkeur boven Malik Tillman, Ismael Saibari en Isaac Babadi.

Verder worden er geen wijzigingen dan wel verrassingen verwacht in elftal van trainer Peter Bosz. De trainer kan nog niet over Noa Lang en Armel Bella-Kotchap beschikken. Hirving Lozano en André Ramalho zullen opnieuw basisspeler zijn tegen PEC Zwolle. Mauro Júnior en Armando Obispo zijn op de weg terug, maar nog niet fit genoeg voor een plek bij de wedstrijdselectie.

Verwachte opstelling PSV tegen PEC Zwolle: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano


Vorig artikelPSV-coryfeeën Guus Meeuwis en André Coensen over de liefde voor PSV | Ambieert Guus Meeuwis een rol binnen PSV?
Volgend artikelGezapig en zakelijk of niet, de winnende reeks neemt steeds grotere vormen aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in