Home Nieuws Benítez terug in Sittard, Madueke vraagteken door onderhandelingen met Chelsea

Benítez terug in Sittard, Madueke vraagteken door onderhandelingen met Chelsea

5662
0

PSV wacht dit weekend de doorgaans minder lastige uitwedstrijd in Sittard tegen Fortuna.

De Limburgse club is bepaald geen hoogvlieger éen PSV heeft de punten heel hard nodig dus we mogen uitgaan van een eenvoudige overwinning. Echter waren Cambuur Leeuwarden en FC Groningen uit ook op voorhand eenvoudige uitwedstrijden, die totaal anders uit wisten te pakken. PSV en van Nistelrooij zijn gewaarschuwd.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ruud van Nistelrooij in Sittard slechts één wijziging gaat aanbrengen in zijn opstelling. Walter Benítez keert weer terug onder de lat. Cody Gakpo speelde op de dag dat er hevige transferperikelen te melden waren over clubs als Manchester United, Southampton en Leeds United ‘gewoon’ zijn wedstrijdje mee en scoorde drie keer tegen FC Volendam.

Of Noni Madueke mentaal ook zo sterk in elkaar steekt, wachten we met smart af. Of Noni Madueke überhaupt zal spelen ligt inmiddels ook aan de onderhandelingen met Chelsea en of er een akkoord in de maak is over een transfersom.

Vermoedelijke opstelling PSV in Sittard: Benitez, Teze, Ramalho, Branthwaite, Max, Sangaré, Simons, Gutiérrez, Madueke, De Jong, El Ghazi


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here