Home Nieuws Opnieuw ongekend blessureleed: Saibari mist restant 2022 én WK Qatar

Opnieuw ongekend blessureleed: Saibari mist restant 2022 én WK Qatar

624
0

Opnieuw zwaar blessureleed en onheilspellend nieuws vanaf het blessurefront.

PSV moet het opnieuw maanden gaan stellen zonder een belangrijke speler. Ismael Saibari is de rest van 2022 uitgeschakeld en mist daardoor niet het restant wedstrijden van het kalenderjaar 2022 maar ook het WK in Qatar. De blessure van Saibari is een lichtend voorbeeld van hoe snel het kan gaan in de voetballerij. Van Jong PSV naar een basisplaats bij het eerste elftal, waarna een selectie voor Marokko volgde. Nu staat de sterke aanvaller helaas maanden aan de kant.

De 21-jarige Marokkaans international blijkt een hamstringblessure opgelopen te hebben en kan waarschijnlijk pas weer aansluiten bij de groep in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Saibari geldt dit seizoen als basisspeler in het elftal van Ruud van Nistelrooij, die opnieuw een optie voor de rechterkant ziet wegvallen.

Waar het nieuws voor Yorbe Vertessen nog enigszins meeviel, moet Ismael Saibari rekening houden met lange afwezigheid. Net als Vertessen viel Saibari uit in de eerste helft van de gewonnen wedstrijd tegen sc Heerenveen. Noni Madueke daarentegen is weer op de weg terug en zal spoedig aansluiten bij de selectie.


Vorig artikelOngeslagen Roger Schmidt na remise in Parijs: ‘Bij PSV heb ik het heel goed naar mijn zin gehad’
Volgend artikelPOLL: De vele blessures die PSV al enkele seizoenen teisteren:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in