Home Nieuws Opnieuw forse kritiek voor Eran Zahavi na nieuwe steunbetuiging Israël

Opnieuw forse kritiek voor Eran Zahavi na nieuwe steunbetuiging Israël

1026
0

Toon Gerbrands moet vorige week na het gesprek met de selectie over politieke uitingen op sociale media gedacht hebben dat de kwestie wel voorbij zou zijn.

Dat lijkt echter niet zo want Eran Zahavi heeft zich opnieuw geuit over de politieke kwestie in zijn land. Zahavi bewerkte begin deze week een foto op Instagram van Paul Pogba an Amad Diallo, die na de wedstrijd van Manchester United tegen Fulham hun steun uitten richting het Palestijnse volk. Zahavi deed wat hij voelde en plakte een foto van de Israëlische vlag over de Palestijnse vlag.


Gerbrands over de kwestie: “Iedereen heeft zijn eigen standpunt over de situatie, dat is ook uitgesproken en met elkaar hebben ze dat een plaats gegeven. Eran is dan ook een heel realistische jongen. Van ‘luister, we hoeven het niet met elkaar eens te zijn, het is niks persoonlijks’. Zo zaten ze er allemaal in. Er was veel onderling begrip en respect en die volwassenheid doet me goed. Het is voor mij de eerste keer dat ik zoiets meemaak, maar het was sneller voorbij dan ik dacht.”

Zahavi sprak eerder al steun uit voor Israël op sociale media. Het gevolg is dat Zahavi opnieuw veel kritiek krijgt op sociale media.


Facebook Comments