Home Nieuws Opnieuw forse kritiek: ‘Je hebt nog nooit kunnen ontdekken hoe Van Nistelrooij...

Opnieuw forse kritiek: ‘Je hebt nog nooit kunnen ontdekken hoe Van Nistelrooij met PSV wil voetballen’

787
0

PSV heeft inmiddels 11 wedstrijden niet meer verloren en lijkt in een heuse eindsprint op weg naar de tweede plaats.

Toch kan het veel analisten niet of nauwelijks bekoren. Zo zijn analisten Wim Kieft en Wesley Sneijder niet bepaald onder de indruk van dat wat PSV laat zien. De oud-internationals zijn kritisch op de werkwijze van Ruud van Nistelrooij. Ook moet middenvelder Ibrahim Sangaré het ontgelden.

Er zijn dus zogezegd twijfels over de aanpak van de trainer. ‘Wat je Ruud kan nageven, is het feit dat hij twee van zijn beste spelers in de winterstop is kwijtgeraakt’, zei Kieft bij Veronica Offside.

Daarmee doelt Kieft natuurlijk op aanvallers Noni Madueke en Cody Gakpo. Toch vindt Kieft het te makkelijk om dat als oorzaak van het matige spel aan te wijzen. ‘Je ziet gewoon geen manier van voetballen. Dat heb je nog nooit kunnen ontdekken.’ Kieft is hard voor van Nistelrooij en is dus zeer zeker niet onder de indruk van het werk van Van Nistelrooij.

‘Het sentiment is negatief, maar dat is niet raar. De verwachtingen zijn namelijk heel hoog bij een club als PSV. Ook rondom zijn toekomst als trainer, maar we zijn nu een seizoen verder. En ik heb nog geen enkel idee gezien van de manier waarop hij wilt voetballen’, zegt Kieft, die bijval van zijn collega-analisten krijgt.


Vorig artikelSamenvatting bizarre wedstrijd tussen Jong Ajax en Jong PSV met prachtige treffers | Negen doelpunten
Volgend artikelAnalisten zien transfersom Sangaré nog flink zakken: ‘Bal afpakken en weer inleveren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in