Home Nieuws Opnieuw blessureleed Noni Madueke: buitenspeler mist vermoedelijk Leicester City en bekerfinale

Opnieuw blessureleed Noni Madueke: buitenspeler mist vermoedelijk Leicester City en bekerfinale

1096
0

Het lijkt maar niet op te houden met het blessureleed van Noni Madueke. De Engelse buitenspeler staat opnieuw aan de kant.

Schmidt trahct de balans voor iedere speler te bewaken maar bij Madueke lijkt dat toch iets lastiger in te schatten. Madueke kreeg rust tegen RKC, maar toen hij inviel ging het mis. “Het lijkt erop dat het om een spierblessure gaat: hamstring, alleen niet heel groot”, vertelt Schmidt na afloop voor de camera van ESPN. “Noni voelde iets tijdens de wedstrijd, waardoor hij uit het veld ging. Hij wilde niet dat het erger zou worden.”

Roger Schmidt bevestigde dat PSV het tegen Leicester City en Ajax waarschijnlijk zonder Noni Madueke moet stellen. De Engelsman liep tegen RKC Waalwijk wederom een spierblessure op. Madueke lijkt van de ene in de andere blessure te vervallen. Dit seizoen was Madueke al drie keer eerder lange tijd uitgeschakeld door een spierblessure. “Als je zijn verhaal kent en weet hoe lang hij gewerkt heeft om terug te komen”, jammert Schmidt. “Nu komen de grote wedstrijden eraan en hij zal daar niet fit voor zijn. Dat is verdrietig en heel teleurstellend, dat is duidelijk.”

Is het ook uitgesloten dat Madueke kan spelen in de Conference League en KNVB Beker-finale werd er aan Roger Schmidt gevraagd. Het antwoord is eenvoudig. “Ik ben geen dokter, ik heb nog niet gehoord dat hij die duels definitief moet missen”, stelt Schmidt. “We zullen de onderzoeken moeten afwachten. Je weet alleen hoe het gaat als zoiets gebeurt: normaal gesproken zal hij niet in een week tijd terug zijn”, aldus Roger Schmidt over de onfortuinlijke Noni Madueke.


Vorig artikelRoger Schmidt bewaakt deze dagen het mentale en fysieke aspect van de selectie
Volgend artikelVan Hanegem ziet geen verbetering na wissel Mvogo voor Drommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in