Home Nieuws Opnieuw beweging rond Ibrahim Sangaré, West Ham United meldt zich bij PSV

Opnieuw beweging rond Ibrahim Sangaré, West Ham United meldt zich bij PSV

7010
1

Ibrahim Sangaré is nog altijd contractspeler maar voor hoe lang nog, is de vraag die al weken boven de middenvelder hangt.

Gaat het er wel of niet van komen komende week? Een transfer van Ibrahim Sangaré naar een Engelse Premier League-club dan wel naar een club als Paris Saint-Germain. Tal van clubs zijn min of meer concreet maar lijken te wachten op het juiste moment. Mogelijk zijn er enkele clubs die wellicht wachten tot het moment dat zeker is of PSV wel of geen deelnemer aan de Champions League zal zijn. Mocht PSV zich namelijk niet kwalificeren, zullen er geen sommen geld door de UEFA beschikbaar worden gesteld.

Vanuit strategisch oogpunt bezien, zou een geïnteresseerde club mogelijk dit moment kunnen afwachten, om vervolgens dan een verlaagd bod uit te brengen op de Ivoriaan. PSV zou dan immers de vele miljoenen harder nodig kunnen hebben dan en wellicht akkoord gaan met een lager bod dan de vastgestelde transfersom. Nottinham Forest bood eerder al 21,3 miljoen Pond op Sangaré. Het bod werd door PSV niet serieus genomen.

Ondertussen lijkt de Ivoriaan onverstoorbaar zijn werk te blijven doen, al speelde hij bepaald geen beste wedstrijd in Glasgow, ten einde als nog een transfer tegemoet te kunnen zien komende dagen. Verschillende media zijn van mening dat de middenvelder onhoudbaar is geworden voor PSV maar van concrete biedingen die in de buurt komen van de vraagprijs, zijn er niet voorbij gekomen.

Verschillende clubs hebben zich al gemeld voor de middenvelder. Onlangs is daar een ploeg uit de Premier League bijgekomen die mogelijk wel concreet geïnteresseerd is in de Ivoriaan en ook wenst door te pakken. Volgens het doorgaans betrouwbare Britse medium Football Insider is West Ham United inmiddels een serieuze gegadigde in de strijd om de handtekening van de middenvelder. De Londense club heeft zich dan ook gemeld bij PSV, schrijft het Britse medium.

De club uit Londen zag recent een bod van Nottingham Forest op Sangaré afgewezen worden. Nottingham bood zoals gezegd een kleine 25 miljoen euro met de optie om Sangaré een jaar aan PSV te verhuren. Zoals bekend ging PSV niet in op het voorstel. Deze ontwikkelingen bleken voor West Ham United de aanleiding te zijn de gesprekken met PSV te openen, ten einde Sangaré naar Londen te halen, zo schrijft Football Insider over de meest recente ontwikkelingen.


Vorig artikelIn beeld | Presentatie Joël Piroe, de nieuwe nummer 7 van Leeds United
Volgend artikelLovende kritieken voor Saibari | Heeft PSV teveel spelers die het af laten weten?

1 REACTIE

  1. Met al dat getreuzel straks helemaal niks, geen vrancx meer, gepruts tegen rangers, veerman plots weg. Alleen kneus ramalho blijft over babadi loopt gratis weg. Wat zullen ze spijt hebben dat ze guti hebben laten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in