Home Nieuws Opmerkelijke uitspraken van Gaal rond topwedstrijden tegen Liverpool en PSV

Opmerkelijke uitspraken van Gaal rond topwedstrijden tegen Liverpool en PSV

15
0

Louis van Gaal heeft tijdens een supportersavond van Manchester United op Old Trafford met opmerkelijke uitspraken enige onrust gezaaid. Waar menig coach voorafgaand aan top affiches tegen Liverpool en PSV de rust zou bewaren, heeft van Gaal met zijn uitspraken enige verbazing weten te wekken onder de achterban van United.

Tijdens het supportersevenement op Old Trafford was Van Gaal samen met assistent Ryan Giggs aanwezig. De trainer vertelde volgens Manchester Evening News dat zijn ploeg wel mee gaat doen in alle drie de bekercompetities en dat ze er daarvan wellicht één van gaan winnen, maar dat hij niet uitgaat van de landstitel. Van Gaal acht zijn ploeg, ondanks alle miljoenen investeringen, nog niet rijp voor de landstitel. De complete achterban en criticasters verwacht juist maar één ding van King Louis en dat is die felbegeerde landstitel. Van Gaal lijkt daar dus nu al een streep doorheen gezet te hebben. Daarnaast vertelde hij de negenhonderd aanwezigen dat Ryan Giggs hem in 2017 opvolgt als manager van de club. Het bezorgt de achterban de nodige vraagtekens, blijkt uit de tendens op de sociale media.
Lovende woorden waren er voor Wayne Rooney. “De beste aanvoerder die ooit onder mij gespeeld heeft.” Ronald de Boer, Luis Figo, Philipp Lahm en Bastian Schweinsteiger noemde hij ‘de beste spelers onder mijn bewind’. Anthony Martial, de 19-jarige aanvaller die voor veel geld gekocht van AS Monac, werd door van Gaal als aankoop voor Giggs betiteld. ,,Ik heb hem niet voor mezelf gehaald, maar voor de volgende manager van Manchester United. Ryan Giggs”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here