Home Nieuws Opmerkelijke uitspraak Angelino: “Verdedigen interesseert mij niet”

Opmerkelijke uitspraak Angelino: “Verdedigen interesseert mij niet”

137
0

Jonge onervaren spelers staan vaak bekend om de soms onhandige uitspraken. Dat geldt ook voor PSV’s linkervleugelverdediger Angelino.

Verdedigen ‘boeit hem niet’, zegt Angelino in gesprek met De Telegraaf. De nieuwe linksback is éigenlijk alleen geïnteresseerd in aanvallen. Afgelopen zomer sprak de Spanjaard al soortgelijke bewoordingen uit over het vak van verdedigen.

PSV betaalde deze zomer circa vijf miljoen euro voor de 21-jarige Angelino, die vorig seizoen op huurbasis uitblonk bij NAC Breda en nu definitief werd overgenomen van Manchester City. De Spaanse vleugelverdediger maakt indruk op de linkerflank van de kampioen: hij stoomt constant mee op en slingert de ene na de andere bal het strafschopgebied in.

“Verdedigen interesseert mij niet”, aldus Angelino in gesprek met De Telegraaf“Mijn kwaliteiten zitten in het aanvallende gedeelte. Ja, ik sta nu eenmaal linksback. Maar ik beschouw mezelf niet als een verdediger.” Afgelopen zaterdagavond was de linkspoot tijdens het thuisduel met Willem II opnieuw goed voor twee assists.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here