Home Nieuws Opmerkelijke knieblessure Armando Obispo, verdediger mist laatste 5 wedstrijden

Opmerkelijke knieblessure Armando Obispo, verdediger mist laatste 5 wedstrijden

2210
0

Yorbe Vertessen, Olivier Boscagli, Ryan Thomas en nu ook Armano Obispo. Dat zijn de spelers die de rest van het seizoen zijn uitgeschakeld.

PSV lijkt de laatste vijf wedstrijden van het seizoen te moeten winnen om nog kans te kunnen maken op de landstitel. Een lastige maar niet onmogelijke opdracht. Dat zal moeten gebeuren zonder de langdurige geblesseerden spelers als Yorbe Vertessen, Olivier Boscagli en Ryan Thomas. Daar is plotseling ook Armando Obispo bijgekomen. De verdediger maakte al geen onderdeel uit van de selectie voor de bekerfinale maar moet nu de rest van de nog resterende Eredivisieduels toekijken.

PSV watcher Marco Timmer maakte vrijdagmiddag bekend dat Obispo een knieblessure heeft. Er zou een stukje in zijn knie zitten. ‘Er zit iets in het bot van de knie’, zegt Marco Timmer op VI.nl. ‘Als je het extra gaat belasten, kan het een ernstige blessure worden. Dat moment wil PSV voorkomen. Het is geen enkel probleem voor volgend seizoen’, aldus Marco Timmer over de opmerkelijke blessure van Armando Obispo.

Schmidt verwacht dat PSV de knop goed weet om te zetten na de euforie door de bekerwinst en de festiviteiten. “Vorige week lieten we zien dat we na een zware wedstrijd op donderdag klaar waren voor de wedstrijd van zondag. Nu moeten we laten zien dat we na het succes van vorige week de focus weer volledig op de competitie leggen. Cambuur presteert dit seizoen goed. Zij zullen nog een aantal puntjes willen pakken om zichzelf op eigen kracht veilig te willen spelen. Het zal niet gemakkelijk worden voor ons, maar we zijn er klaar voor”, aldus Roger Schmidt over de uitwedstrijd in Leeuwarden.


Facebook Comments Box