Home Nieuws Opmerkelijk: Memphis speelt liever met Bergwijn dan met Gakpo en zet Klaassen...

Opmerkelijk: Memphis speelt liever met Bergwijn dan met Gakpo en zet Klaassen – Berghuis buitenspel

7393
5

Een opmerkelijke uitspraak van Memphis Depay. De aanvaller, die langzaamaan weer topfit lijkt te geraken, werd gevraagd naar zijn ideale voorhoede.

Memphis blijkt namelijk zo zijn voorkeuren te hebben. Tegen Ecuador was het iets beter gesteld met het niveau wat Memphis wist te etaleren maar het houdt nog niet over. Echter ook in goede fases van zijn carrière lijdt de aanvaller geregeld balverlies omdat dat nu eenmaal in zijn spel zit opgesloten.

Louis van Gaal zal in ieder geval niet heel blij zijn met de recente uitspraak van Memphis. De aanvaller zei namelijk liever met Bergwijn te willen spelen. Tegen Qatar speelde Memphis ruim een uur mee en vormde hij een spitsenduo met Cody Gakpo. Daarover zegt hij: “Ik ben aardig in de posities gekomen waar ik wil komen in het veld. Dat kan altijd nog beter. Het voelde goed. Het was lekker om weer te starten”, zegt Memphis tegen De Telegraaf. De aanvaller was bij beide doelpunten betrokken en zag Gakpo zijn derde WK-treffer maken. “Cody is een fantastische speler, een klinische speler.”

Memphis vindt het ‘knap’ dat Gakpo er tegen Qatar weer stond voor het Nederlands elftal. “En het is fantastisch dat hij dit op dit podium kan doen.” Toch is Memphis nog niet helemaal content met de samenwerking voorin. Hij verwacht meer van het samenspel en dus zegt hij: “Ik heb een prima klik met Gakpo. Maar ik denk dat ik toch het liefst met Steven Bergwijn speel. Die is nog balvaster en dan kan Cody eroverheen komen. Maar we hebben heel veel verschillende spelers met kwaliteiten”, aldus een eerlijke Memphis Depay. Zijn uitspraken zijn bij verschillende media in ieder geval niet helemaal in goede aarde gevallen.


Vorig artikelIn Qatar baalt men van Oranje: ‘Oranje is een stel bejaarden, Van Gaal moet kiezen voor Simons’
Volgend artikelMo Ihattaren hoopt op terugkeer naar PSV

5 REACTIES

  1. Tis toch niet zo dat die 2e keus speler als Memphis uit gaat maken met wie hij wil spelen. Hij mag blij zijn dat hij speelt. Zoveel heeft hij nog niet laten zien.

  2. Eens alleen Berghuis moet er altijd in!
    Bergwijn-Menphis-Berghiis
    de Jong- Gapko-Tayor
    Malacia- van Dijk-Toimber-Humpries
    Noppert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in