Home Nieuws Opgeleefde Bruma stelt PSV loonoffer voor: ‘Ik wil dingen bereiken met PSV,...

Opgeleefde Bruma stelt PSV loonoffer voor: ‘Ik wil dingen bereiken met PSV, ben gek op de club en de supporters’

7833
0

Of het een heus charmeoffensief is, valt nog te bezien maar Armindo Bruma is nog lang niet klaar bij PSV als we zijn uitspraken moeten geloven.

De aanvaller, die in een PSV shirt een jaar lang geen bal fatsoenlijk wist te raken en alle ballen van zijn voet liet springen, richt het vizier op de toekomst en wil gaan shinen en stralen in Eindhoven. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Bruma aan het uitstekend naar zijn zin te hebben bij PSV. Daarbij wijst de aanvaller naar Roger Schmidt.

“De coach is fantastisch voor me geweest”, begint Bruma. “De trainer is een eerlijke man en heeft me zijn ideeën duidelijk uitgelegd en me tegelijkertijd niks beloofd.”

De aanvaller beseft dat hij in zijn eerste seizoen in Eindhoven zeker niet heeft geleverd wat van hem werd verwacht. De Portugees weet als geen ander dat het niveau ver beneden de verwachtingen bleef en dus aast hij op revanche. “Het begon voor mij goed hier, maar daarna gingen de prestaties naar beneden en hielp de wisseling van de technische staf uiteindelijk ook niet meer”, zo geeft hij aan.

“Bij Olympiakos ben ik vorig jaar een betere speler geworden en kon ik een goede bijdrage leveren. Ik weet nu dat ik me in een grote competitie op geen enkele manier kan laten afleiden en geloof weer in mezelf”, zegt de openhartige Portugees.

Bruma wil alleen vertrekken uit Eindhoven als het voor hem en PSV echt goed is en er geen opties meer zijn om een seizoen in Eindhoven te presteren. “Ik wil nog dingen bereiken met PSV en ben gek op deze club, de stad en de supporters”, zegt hij vervolgens tegen het Eindhovens Dagblad.

De Portugees drukt tevens flink op de loonlijst met zijn forse salaris en dus stelt hij een loonoffer voor. Dat is bijzonder te noemen. “Daarnaast ben ik bereid om een offer te brengen om de club door de crisis te helpen die de corona-pandemie heeft veroorzaakt. Als spelers moeten wij ook meedenken in deze tijden en kijken wat redelijke is. Op dit moment is het alleen het belangrijkste dat wij ons concentreren op de wedstrijd van dinsdag tegen Benfica.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here