Home Nieuws Op weg naar ‘enorme PSV verbouwing’ kiest De Mos voor Thomas Letsch...

Op weg naar ‘enorme PSV verbouwing’ kiest De Mos voor Thomas Letsch als nieuwe PSV trainer

4618
0

Op weg naar een ‘enorme PSV verbouwing’ gaat PSV een lange en waarschijnlijk ook rumoerige zomer tegemoet.

Rik Elfrink en Aad de Mos stellen vast dat er vele veranderingen op komst zijn na het vertrek van Ruud van Nistelrooij. ‘Er gaat een enorme verbouwing plaatsvinden bij PSV. En dat zal ook wel moeten’, beginnen journalist en analist aan het wekelijkse gesprek op het bankje naast het Philips Stadion.

Aad de Mos moet gedacht hebben ‘het is de laatste uitzending dus we gooien er nog maar eens een opvallende mening uit’. De Mos wijkt met zijn eigenzinnige mening graag af van het gebruikelijke en reële en dus gaf De Mos een eigenzinnig antwoord op de vraag wie de nieuwe trainer van PSV zou moeten gaan worden.

Rik Elfrink vindt Peter Bosz in ieder geval de meest logische keuze als nieuwe trainer van PSV en daar heeft de journalist natuurlijk groot gelijk in. Maar Aad de Mos wijst naar Thomas Letsch, de oud-trainer van Vitesse, als nieuwe trainer voor PSV. “Die heeft bij Bochum weer vakwerk afgeleverd. Nadeel is alleen dat hij weer uit de school van Roger Schmidt komt. Dus Bosz zou een logische keuze kunnen zijn. Zeker.”

De Duitser Thomas Letsch was voor zijn twee seizoenen bij Vitesse actief bij Rapid Wien. VfL Bochum was hekkensluiter in Duitsland toen Letsch er in september 2022 aantrad. Onder zijn leiding wist de club knap degradatie te ontlopen maar de Duitser heeft niet de statuur om topclub PSV te gaan trainen.

De Mos denkt dat er veel moet gebeuren maar ook veel staat te gebeuren bij PSV de komenden maanden: “Een topscorer. Een keeper die de nul kan spelen. Twee centrale verdedigers. En het liefst nog een goede verdedigende middenvelder als Sangaré weggaat. Maar eerst snel duidelijkheid over de nieuwe trainer”, is De Mos stellig.


Vorig artikelPSV meldt zich officieel voor Stijn Spierings, die de beste balveroveraar van Europa genoemd wordt
Volgend artikelAdil Ramzi wil Ruud van Nistelrooij opvolgen: ‘Mijn ultieme droom is PSV 1 trainen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in