Home Nieuws Op weg naar de Champions League klinkt het: ‘PSV is een groot...

Op weg naar de Champions League klinkt het: ‘PSV is een groot titelkandidaat, Feyenoord gaat alleen maar bergafwaarts’

1297
0

De titelrace is officieel begonnen. PSV, Feyenoord en Ajax zullen dit seizoen gaan beslissen wie er landskampioen gaat worden, waar Ajax eigenlijk door weinigen geacht wordt het kampioenschap te kunnen veroveren.

De start van het seizoen is tot op heden prima te noemen als we naar PSV kijken. De ploeg van Peter Bosz laat goed voetbal zien, lijkt minder doelpunten tegen te krijgen en lijkt bovenal het gewenste systeem van de trainer prima te kunnen uitvoeren. De ploeg maakt tot grote tevredenheid bijna wekelijks grote stappen voorwaarts. Er zijn in ieder geval duidelijke verschillen waarneembaar met de start van het vorige seizoen.

De start van de competitie blijkt brandstof voor de analisten te zijn. Zo is Aad de Mos van mening dat PSV de grootste kanshebber voor de landstitel is. De Mos dicht PSV na speelronde één in de Eredivisie een goede kans op de landstitel toe. De Mos ziet de ploeg van Peter Bosz ‘hongerig’ voor de dag komen.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt De Mos terug op het openingsweekend van de Eredivisie, waarin PSV met 2-0 won van FC Utrecht. “PSV is er natuurlijk op vooruit gegaan. Noa Lang is een geweldige aankoop, daar kunnen we niet omheen. Naar mijn idee wordt hij een hele goede speler voor PSV, een lieveling van het publiek”, zegt De Mos over Lang.

De Mos neemt alvast een voorschot op de titelstrijd tussen PSV en Feyenoord, waar De Mos opvallende zaken ziet. “Ik denk dat PSV een groot titelkandidaat is. Feyenoord hebben we gezien, dat gaat alleen maar bergafwaarts. Daar ben ik van overtuigd. PSV heeft meer honger”, is Aad de Mos stellig na slechts één ronde Eredivisie.

De wedstrijd tegen Sturm Graz is voor De Mos de opmaat naar de groepsfase van de Champions League. Bij winst gaat de ploeg van Bosz het opnemen tegen Rangers FC of Servette FC. Op weg naar de volgende wedstrijd van de Champions League klinkt de visie van Aad de Mos als volgt: “Ik denk dat PSV zich met twee vingers in de neus gaat plaatsen voor de groepsfase van de Champions League”, aldus een overtuigende Aad de Mos.


Vorig artikelFranse media: Paris Saint-Germain gaat interesse in Sangaré concreet maken, bod aanstaande
Volgend artikelPSV troefde Feyenoord af met transfers Noa Lang, Malik Tillman, Ricardo Pepi, Jerdy Schouten en eerder Joey Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in