Home Nieuws Op Het Kasteel waarschuwt men PSV

Op Het Kasteel waarschuwt men PSV

592
0

PSV speelt vanavond in de beker uit bij Sparta Rotterdam en als het de Kasteelheren ligt wordt PSV uitgeschakeld.

De remise in Eindhoven is erg positief ontvangen in Rotterdam. “Ik denk dat we niet veel hebben weggegeven”, zegt hij gesprek met Rijnmond. “Ze hadden niet echt grote kansen. We hebben zelf ook niet heel veel gecreeerd, dus ik denk dat een punt wel voldoende was.”

De remise in Eindhoven zorgde onder Sparta fans voor opvallend positieve geluiden. Op sociale media klinkt dan ook dat de bekerwedstrijd ook in het voordeel van Sparta zal gaan uitvallen. Het vertrouwen is dan ook groot en de Sparta fans op en rond Het Kasteel waarschuwen PSV dan ook voor een opnieuw getergd Sparta.

Verschueren gaat niet zomaar mee in de euforie en weet dat het bekerduel een heel ander duel kan worden. “Je weet nooit wie er morgen gaan spelen. Het kan een heel ander team zijn”, aldus de middenvelder, die zegt dat Sparta echter niet met een ander strijdplan komt. “Het is een andere wedstrijd uiteindelijk, maar die beginnen we gewoon zoals altijd. We bereiden ons op elke wedstrijd heel goed voor dus daar zal het zeker niet aan liggen.”

Ondanks dat de loting een stuk minder zwaar had gekund, heeft de Belg vertrouwen in een resultaat. “Ik denk dat we elk team moeten aankunnen. Het zijn gewoon leuke wedstrijden tegen PSV, ook voor de fans. We gaan er gewoon een hele mooie wedstrijd van maken en ik ben er zeker van overtuigd dat we een resultaat kunnen behalen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here