Home Nieuws ‘Op het middenveld moet een aantal spelers vervangen worden door Gakpo en...

‘Op het middenveld moet een aantal spelers vervangen worden door Gakpo en Ihatarren’

53
0

Cody Gakpo en Mohammed Ihattaren maken steeds een goede frisse indruk op moment dat beide spelers door Mark van Bommel worden ingebracht.

Het recente puntenverlies is bij de gebroeders van de Kerkhof niet goed ontvangen. De broers balen en vinden het tijd voor veranderingen. Met name het middenveld moet worden aangepast vinden ze. “Onbegrijpelijk en onvoorstelbaar hoe slecht Hendrix, Rosario en Pereiro voor de dag komen. Het kan zo niet verder.”

De voormalige aanvaller vindt het hoog tijd dat er wat gaat veranderen. “Het blijft anders met slechts twee punten meer dan Ajax billen knijpen. Dan kan trainer Mark van Bommel wel wijzen op die voorsprong, maar als je zo blijft spelen kan het zomaar afgelopen zijn. Ik vind dat de koppen bij elkaar gestoken moeten worden. We moeten reëel zijn: op het middenveld moet er een aantal spelers vervangen worden. Door Gakpo en Ihatarren”, vertelt René, die het vooral heeft gehad met Hendrix en Pereiro. “Maar ook Dumfries en Rosario zijn geen schim van de spelers die ze waren in de eerste competitiehelft.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here