Home Nieuws Op handen zijnde transfer van Donyell Malen houdt Europese voetbalmedia volop bezig

Op handen zijnde transfer van Donyell Malen houdt Europese voetbalmedia volop bezig

1177
0

Donyell Malen gaat deze zomer een stap naar een grote competitie maken. Die conclusie kunnen we gerust trekken rondom alle geruchten.

Malen zal geen enkele wedstrijd voor PSV, is de verwachting. Maar waar ligt zijn toekomst? Naar alle waarschijnlijkheid in de Premier League of in de Bundesliga maar los daarvan houdt de toekomst van Malen de gemoederen in Europa flink bezig.

In vrijwel alle grote voetballanden wordt aandacht geschonken aan de tranferperikelen rond Malen. In Italië en Portugal worden scenario’s aangehaald en ook Spaanse media berichten over de jonge veelzijdige spits van PSV. In de Premier League meldt men dat Liverpool een concreet bod op Malen aan het voorbereiden is en in Duitse media valt te lezen dat Dortmund de prijs voor Malen te gortig vindt maar er wel een serieus officieel bod aanstaande is.

Kortom, er is een grote transfer aanstaande die de carrousel zal gaan laten draaien. Mocht of Liverpool of Dortmund naast Malen grijpen, zal dat tot gevolg hebben dat de panelen voor de betreffende clubs weer zullen gaan verschuiven naar andere opties en spelers.

Borussia Dortmund lijkt dus niet de enige gegadigde met serieuze interesse in de spits van PSV. De club van Jurgen Klopp wordt in buitenlandse media al enige dagen gelinkt aan een concreet bod op Malen. Liverpool zou ver willen gaan voor Malen, zo klinkt het. Dortmund heeft al een persoonlijk akkoord met kamp-Malen. Het probleem ligt echter bij de clubs: PSV en de Duitse topclub kunnen vooralsnog niet tot een akkoord komen over de gevraagde transferprijs en dus kijkt men in Engeland aandachtig mee.

Vanuit de Premier League volgt Liverpool de ontwikkelingen nauwgezet want de club van Jurgen Klopp heeft een plan klaarliggen om het bod van Dortmund te overtreffen. Het plaatselijke medium Anfield Central meldt dat Liverpool Malen een gigantisch salaris zou willen betalen. De Engelsen willen zo’n 100.000 euro per week uitgeven aan het salaris van Malen, meldt Anfield Central.

Duitse en Nederlandse media melden dat PSV deze week een officieel bod op Malen kan verwachten. Echter laat de Duitse club ook weten dat PSV momenteel te hoog in de boom zit voor Malen.

In Italie wordt weer melding gemaakt van een bod van Liverpool op Sassuolo speler Domenico Berardi. Daarbij zou Liverpool Marko Grujic willen inzetten als ‘ruilmiddel’ om de prijs te drukken. O Jogo, een Portugees voetbalmedium meldt op haar beurt weer dat Liverpool inmiddels al een officieel bod bij PSV heeft weggelegd om Malen over te nemen. Liverpool zet daarbij ook in op een uitgaande transfer van Grujic. De aanval van Liverpool moet verder op kracht blijven en dus is Malen serieus in beeld op Anfield, aldus Anfield Central.

Anfield Central lijkt dicht op het vuur te zitten en schrijft over de situatie rond Malen: ‘Liverpool heeft een mondelinge overeenkomst met Malen, hoewel Anfield Central nog geen officieel bericht heeft over een bod op Malen bij PSV’, aldus het Britse medium. Daarbij maakt men in Liverpool nog de kanttekening dat een transfer van Malen naar Anfield een zeer welkome transfer zou zijn. ‘De energieke Malen zou een perfecte aanvulling op de huidige aanval van Liverpool zijn en tevens een goede concurrentie geven voor Firmino’, aldus Anfield Central.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here