Home Nieuws Op en rond de Herdgang koestert men nog altijd de talenten en...

Op en rond de Herdgang koestert men nog altijd de talenten en het potentieel van Maxi Romero

559
0

De vraag stellen is hem beantwoorden. Nee, het zit Maxi Romero niet bepaald mee de afgelopen jaren.

Steeds als volledige fitheid een feit bleek, ontstond er nieuw blessureleed bij de Argentijn. Het werd een herhaling van zetten maar de jonge spits geeft niet op en dat valt te prijzen. Op en rond de Herdgang is het geloof nog altijd daar. Want Romero beschikt over heel veel talent maar het moet er allemaal nog uit gaan komen. Of dat nog gaat lukken valt nog te bezien.

Jong PSV-assistent Adil Ramzi steekt Maximiliano Romero in ieder geval een hart onder de riem. Ramzi erkent de talenten van Romero als geen ander. “Als hij bij Jong PSV speelt, is Maxi een voorbeeld en een prettige jongen in de groep en voegt hij kwaliteit toe”, zegt Ramzi tegen het Eindhovens Dagblad. “Je ziet dat het een spits is met kwaliteiten. Hij werkt hard voorin, heeft een neusje voor de goal en kan ook anderen in stelling brengen. Als hij fit blijft, denk ik echt dat hij voor PSV waardevol kan zijn.”

PSV betaalde in 2018 maar liefst voor tien miljoen euro voor Romero. PSV troefde Dortmund en Stuttgart af en leek goud in handen te hebben. “Voor hemzelf is de situatie het moeilijkst geweest. Ik zie altijd een heel gretige speler, die zich dolgraag wil bewijzen en alles wil doen om het team te helpen. Hopelijk kan hij dit seizoen nog belangrijk zijn voor onze club en dan is het mooi dat we daaraan bij Jong PSV een steentje hebben kunnen bijdragen”, aldus Ramzi.


Vorig artikelBotafogo zet in op vervroegde komst van Zahavi, Israëlische spits zou in april naar Brazilië kunnen vertrekken
Volgend artikelClubleiding PSV lijkt anders te denken over Maxi Romero, transfer aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in