Home Nieuws Op de Herdgang | De stand van zaken: Hirving Lozano in de...

Op de Herdgang | De stand van zaken: Hirving Lozano in de wachtstand

11106
0

Het Nederlands Elftal van Ronald Koeman speelde donderdagavond in het Philips Stadion een gewonnen wedstrijd tegen Griekenland.

Enkele kilometers verderop is op De Herdgang wat rustiger dan normaal gesproken. Vele spelers zijn uitgewaaid en dat betekent relatieve rust op het trainingscomplex. De nodige spelers zijn echter ook achtergebleven en een enkele speler traint in zijn geheel nog niet.

Zo heeft Jordan Teze de groepstraining nog altijd niet kunnen hervatten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verdediger ontbrak afgelopen weekend tegen RKC vanwege een blessure, maar Peter Bosz had na de wedstrijd aangegeven te verwachten dat het mee zou vallen en hij in de loop van deze week weer zou kunnen aansluiten.

Olivier Boscagli heeft de groepstraining wel weer hervat. De subliem spelende Fransman werd in Waalwijk vanwege klachten uit de wedstrijd gehouden. Armel Bella-Kotchap traint ook met de groep, terwijl Hirving Lozano nog in afwachting is van een werkvergunning om aan de trainingen te kunnen gaan deelnemen.

Daarin zijn PSV en Hirving Lozano afhankelijk van de IND. Het geheel kan nog een aantal werkdagen gaan duren maar de verwachting is wel dat PSV en Peter Bosz tegen NEC kunnen beschikken over de Mexicaan. Mauro Júnior, Armando Obispo en Fredrik Oppegard trainen nog individueel en zijn werkende aan hun herstel.

Peter Bosz heeft ook enkele dagen rust ingelast voor de nodige spelers rond de interlandperiode. Mylian Jimenez, Renzo Tytens, Mohamed Nassoh, Niek Schiks en Matteo Dams van Jong PSV trainer wel mee.


Vorig artikelBijzondere statistieken in Eindhoven | Vooral het doelsaldo van Oranje in het Philips Stadion is indrukwekkend
Volgend artikelCongolese Experiences in het Philips Stadion | Congolese fan bezoekt PSV – Rangers FC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in